Tandläkarskräck eller bara snål?

Jag har bestämt mig nu. Jag måste till tandläkaren, jag har skjutit på det alldeles för länge. Jag går inte runt med någon konstant tandvärk eller så men det var ett tag sen jag var på min "årliga checkup". Ja, jag har faktiskt bara barit hos tandläkaren en gång sen jag var tvungen att börja betala för besöken. Jag vet inte om det var bättre förr men det var iaf gratis. Nu kostar det en hel utgång att gå dit i en kvart, få skavsår i gommen när bilderna ska tas och sedan få veta att allt är okej. Ve och fasa om det finns ett hål med på någon bild. då blir det ingen vår jacka.

Men jag måste gå nu, jag börjar bli lite nojig.

Igår var jag en sväng till Märsta. Kikade förbi hos Andreas en sväng påvägen hem till familjen. Där var det som vanligt en mindre folksamling och ngn slags tv-spelsturnering på gång. Jag åkte dit ganska hårt men lyckades spöa Andreas i Tekken ett par gånger innan jag förlorade kontrollen över tummarna (jävla kaffemissbruk). Det var fint. Känns alltid lika bra att vinna över någon som är lika dålig förlorare som en själv.

Det finns en karaktär i spelet som heter Christie. Självklart är hon mest lättklädd, har alldeles för långa ben och pratar som ett jävla våp. Men det är så himla kul när det står "CHRISTIE WINS" över hela tv-skärmen att jag inte kan låta bli att spela henne. Varför är det alltid alla sluts i tv-spel och filmer som heter Christie? Speciellt i alla gamla rysare så är det alltid slamporna som får namnet. Eller i American Psycho, både boken och filmen där en prostituerad heter så. Vfn lixx.


Christie Monteiro i Tekken 6

Sen umgicks jag med lillebror, såg på lite OTH och hjälpte honom med engelska läxan. Jag var tvungen att hjälpa honom formulera om större delen av texten. Av det han skrivit var nog min favorit:

"The book really seized me and I was touched by the feelings of love."

Jag tyckte det var lovely. Läxan var en bokrecension av Harry Potter 6.
144765-120
BloggRegistret.se

Noterat
Postat av: arg lillebror!

WTF?!?!

2008-02-22 @ 15:26:24
Postat av: Linda

Nej, jag är inte jätte förtjust i honom, men han är fin och jag gillar filmen som kommer ikväll, a lot like love :)
Men du, gå till tandläkarn! Bättre att gå regelbundet än sällan! E det verkligen pengarna eller e det rädsla?;)


What's on your mind honeybunny?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback