"See the thing is I really don't have the time..."

shit vad dålig jag är på att uppdatera bloggen...

det är nästan så jag måste lova lite nytt material ikväll.

bilderna från i fredags var väl inte alltför många eller alltför bra,
den här var den enda värd att spara.
Simon provar mina glasögon.

image347

jag tycker han har så fina linjer...

144765-120
BloggRegistret.se.

Tonights the night we're gonna make it happen?

image332
Shit vad pepp jag blev nu :)

144765-120
BloggRegistret.se.

Shut your eyes?

Jag vet inte riktigt om jag är redo för dessa. Jag ser så dåligt redan som det är. Inte för att jag är blind på något sätt. Jag är bara väldigt ouppmärksam. Med dessa skulle jag väl gå in i allting? Fast de är ju onekligen jävligt sweet :)


shutter shades $10 hos Fredflare.com
144765-120
BloggRegistret.se.

Day by day, we fade away

Idag är det näst-sista dagen på jobbet och jag är ordentligt trött. Kanske för att jag aldrig lär mig gå och lägga mig före kl 01 på vardagar, kanske för att min kollega varit sjuk hela veckan så jag inte fått någon lunchrast, alls. Det känns nästan overkligt att det är fredag imorgon, som att jag sovit mig igenom hela veckan och att det var söndag nyss? Vad gjorde jag egentligen? Hmm....

Måndag - Lägenhetsvisningar med Andreas, vi såg ett par trevliga objekt i Sundbyberg och hela kvällen var lovely förutom att jag skar mig på papper och fick något djupt jävla hack i ena fingret och sedan fick skaka hand med mäklarna med blodiga händer. charmigt?

Tisdag - Trött trött trött. Åkte en sväng in till stan efter jobbet innan jag åkte ut till mamma och syskon i Märsta. Jag bloggade bilderna från Göteborg om jag inte minns helt fel och så var det väl något på TV också... Värdelös dag.

Onsdag - Åkte hem till Per i Täby efter jobbet där det blev mat och så försökte vi mixa låten som vi spelade in för ett par veckor sedan. Sången lät skit eftersom min hals var kass så jag ska lägga ny sen vid tillfälle. Simon S. från skolan kom förbi också, härligt. Har inte sett honom sen Pers 25årsfest i December och innan dess var det väl något år sen. Vi drack te och snackade skit, som vi brukade på skolan. Våra fikakvällar är nog det enda jag saknar från Geijer.

Vi pratade bland annat om originella sätt att ta livet av sig (?) t ex så dör man om man dricker tio liter vatten. Eller om man äter en dl salt. Om man nu skulle få för sig det. Saffran i höga doser är tydligen också dödligt, men jag tycker inte ens om lussebullar...

Torsdag - Jag sitter här, en kvart innan arbetsdagens slut och försöker förbereda mig mentalt på vad som komma skall. Om en timme har jag en vax-tid. Varför utsätter jag mig för detta? Det gör så jävlajävla ont. Men å andra sidan, så är det så stört skönt efteråt :)

Imorgon blir det avskedsfika, så ikväll blir det att baka baka baka...

144765-120
BloggRegistret.se.

Fler namn till Way Out West!

"Bara" fyra månader kvar och nyss släpptes lite nya namn till Göteborgs bästa sommarvecka:

Silverbullit
Sahara Hotnights
Mando Diao
Joan as Police Woman (US)
Fleet Foxes (US)

Känns fint. För det är ju ingen sommar utan Mando :)
Såhär såg mina skor ut efter deras spelning på Arvika 07...
image321


Get Music Tracks!Create A Playlist!
144765-120
BloggRegistret.se.

Och aldrig mer lär du tappa bort dina hörlurar...

image320
Ett par nya högtalare till Ipoden? :D
500XL GIANT earbud speakers $60 hos
Fredflare.com

144765-120
BloggRegistret.se.

Parabenfri Principessa

Principessa har börjat tillverka sina Cattiva Diva Hand Cream, Dolce Dreams Body Lotion och Fresh Fiore Shower Cream utan Paraben och för att fira detta introducerar de en begränsad upplaga med nya förpackningar till dessa underbara produkter som är favoriserade världen över.

För er som inte redan visste det är Paraben en grupp konserverings medel som används i mat, läkemedel och kosmetika. Alla parabener kan inverka på köns hormoner och det debatteras huruvida paraben kan orsaka bröstcancer. Det finns dock inga bevis för detta än. Jag applåderar Principessas nya satsning som visar deras omsorg för miljö och hälsa.
image319
144765-120
BloggRegistret.se.

"För dig ska jag göra det tusen gånger om!"


image318 Jag har läst ut min bok nu och har lite abstinens, som jag brukar få när jag läst färdigt en ny bok som fångat mig. Jag hade seriösa problem att lägga ner "Flyga Drake" av Khaled Hosseini. Så fort jag hade en ledig stund så slet jag upp den ur väskan, jag märkte att det gick ganska bra att läsa och gå samtidigt också, dock inte när det var dags att korsa gator...

Flyga Drake handlar om Amir som växer upp i Kabul på sjuttiotalet. Amir och hans bästa vän, Hassan, som är tjänarens son, är oskiljaktiga. I andras ögon passar det förstås sig inte att leka med tjänstefolket så de umgås bara på tumanhand. Efter en händelse, en vinterdag efter en drakflygartävling sviker Amir sin vän. Då han inte står ut med skammen driver han bort sin vän och dennes far från hushållet.

Kort därefter invaderar Sovjetunionen Afghanistan och Amir flyr tillsammans med sin Far till USA där de börjar ett nytt liv. Men trots allt kan inte Amir glömma det stora sveket mot hans vän, så tjugo år senare, när en av hans fars goda vänner ringer honom och ber honom komma hem till Afghanistan och att "det finns ett sätt att ställa allt tillrätta", så förstår Amir att han inte kan neka.

Boken var fantastisk och jag ser fram emot att se filmen nu. Även om det känns som en omöjlig uppgift att göra en film som lever upp till denna bok. Jag uppskattade att få se en annan sida av Afghanistan, få en inblick i hur saker såg ut innan ryssarna och slutligen talibanerna våldtog landet. Jag vill rekommendera alla att läsa den, verkligen.


[Amirs far har betalat en plastikkirurg att operera Hassans harmynta läpp, Efter operationen får han se sig i spegel]:

Jag la örat mot hans mun. Han viskade igen.
"Tashakor." Tack.
Sedan ryckte det i mungiporna på honom och nu visste jag precis vad han gjorde. Han log...
Svullnaden gick ner och så småningom läkte såret. Snart syntes bara en skär, ojämn linje som gick från läppen och uppåt. Vintern därpå återstod bara ett blekt ärr. Vilket var ironiskt.
För det var den vintern som Hassan slutade le.


Och vem sa att man inte kan lära sig något av sin gameboy?

image317
//
The Perry Bible Fellowship


144765-120
BloggRegistret.se.

We ran through streets at night when we were winning

Och dagens bästa: BRODER DANIEL SKA SPELA PÅ WAY OUT WEST!

"Det kommer att göra ont. Sommarens viktigaste konsert kommer att göra djävligt ont.
Broder Daniel på scen för en minneskonsert till deras vän och gitarrist Anders Göthberg."

Ord kan inte beskriva hur pepp jag är...

Get Music Tracks! Create A Playlist!

144765-120
BloggRegistret.se.

Vi kanske ses det finns en chans, på en spårvagn nånstans...

Göteborgshelgen i bilder:





144765-120
BloggRegistret.se.

Tråkigt på jobbet?...

image296
... inte nu längre! :)

144765-120
BloggRegistret.se

I dont want to be your friend, I just want to be your lover. No matter how it ends, No matter how it starts.

- Låt oss aldrig ljuga för varanda, ok? sa hon.
- Ok. log han.

[ . . . ]

- Tack för lånet. sa hon, såg en skugga bakom honom och kämpade för att verka oberörd.
- Det var så lite så. log han.
- Jag ska inte störa längre, du har besök. hon pressade fram ett leende.
- Är du okej? frågade han förvirrat när han mötte hennes blick.
- Jaja, jag är ok, bara trött. ljög hon, log falskt och gick hemåt med blöta kinder.



Get Music Tracks! Create A Playlist!

144765-120
BloggRegistret.se

POPAGANDA ÅTERUPPSTÅR

Sommaren kommer att avslutas med återkomsten av en saknad tillställning. Nu kan folk sluta beklaga sig över de gamla goda Popaganda dagarna som var ett minne blott - för nu är festivalen tillbaka! I Helt ny tappning också, Popaganda kommer nämligen att flytta till Eriksdalsbadet på Södermalm. Då undrar man ju förstås... Får man bada? :)

image295

Klara artister hittils är:
SEBASTIEN TELLIER (FR)
BONDE DO ROLE (BR)
SHOUT OUT LOUDS (S)
JOEL ALME (S)

Biljetter släpps imorgon (23/4) hos Tickster, Popaganda.se samt butikerna
Pet Sounds, Record Hunter och Sound Pollution i Stockholm.

Popaganda.se | Myspace | Facebook

haha <3

image294

144765-120
BloggRegistret.se

Kom kom Armageddon, om vi nån gång, nånsin blir som dom...

Efter en trasig söndag har jag återhämtat mig och är nu tillbaka på kontoret. Helgen har varit bra, Göteborg lika charmerande som vanligt och det var fint att träffa Malin igen.

Fredagkvällen grillade vi på en klippa med utsikt över hela Göteborg. Förutom att kylan satte in ordentligt så fort solen gått ner så var det hur härligt som helst. Det blev benfria kotletter, mozzarella sallad, grillade grönsaker och någon italiensk bbq-sås med folköl och grillad ananas till efterrätt till toner av
Håkan Hellström. En perfekt avrundning på en lång dag.

Lördagen spenderades med Gustav, vi skrev mer musik som jag är riktigt peppad på att ta med till Per så han får producera den. Känns som att det kan bli något riktigt bra av det här projektet :)

På kvällen lagade jag en försenad födelsedags middag till Malin när hon ramlade hem från jobbet och landade i en hög i hallen. Jag ställde ett glas rött bredvid Malin-högen och så var festen igång. Efter en avsevärd mängd alkohol hamnade vi på Pustervik och såg ett band som hette Surrounded och lät lite som en blandning mellan Jimmy Eat World och Tiger Lou. Alla medlemmar såg mer eller mindre medelålders ut förutom en söt kille på keyboard som jag fastnade med blicken på ett tag ;)

Personligen skulle jag lätt stannat på Pustervik hela kvällen men vi blev övertalade av Malins kompis att vi var tvungna att följa med henne och möta upp sina kolleger på ett ställe som hette Dancing Dingo. Big mistake. Dancing Dingo visade sig vara Göteborgs vattenhål för white trash. Det var som en portal till lokalkrogen där jag växt upp; dålig musik och fula människor; ångesten var total. Det dansades till Nickleback(??) och alla människor hade sådan otrolig brist på stil att jag gav stället en chans, en öl, sen slet jag med mig Malin därifrån. Inte en poplugg i sikte.

Med en baksmälla som räckte mig hela dagen och hela kvällen igår var jag rätt färdig när jag kom hem. Lite så att det var svårt att njuta av det fina vädret. Men förutom Dancing Dingo så var Göteborgshelgen topp, men som vanligt, alldeles för kort.

144765-120
BloggRegistret.se

Jag säger e det du? känner knappt igen dig - Du e mindre nu än jag mindes dig.

Sådärja, nu är jag tillbaka i sthlm med en baksmälla som heter duga. Eftersom jag inte orkar anstränga mina lidande hjärnceller så kommer inlägg om helgens äventyr först imorgon.

Leaving on a jetplane...

Då var det dags. AllmybagsarepackedImreadytogo. Ska bege mig till Arlanda och hoppa på första bästa fligt till götet. Jag är egentligen listad på 19:15 men jag ska se om jag inte kan scora en plats på en tidigare avgång. Vädret är fantastiskt och jag måste i alla fall iväg och köpa värktabletter så då kan jag lika gärna göra det på apoteket på Arlanda.

Helgen ska spenderas med min finaunderbaravän
Malin Vi har inte setts på skamligt länge. Kanske inte sen Way Out West i somras. Sen ska jag och Gustav förhoppningsvis vara lite kreativa också och skriva lite ny musik. Det kommer bli en fin helg, jag är sjukt taggad :)

.
image292
Jag och Malin, på väg till ovannämnd festival


144765-120
BloggRegistret.se

ONT. DET GÖR ONT!

Ibland önskar jag att jag var man. I alla fall ett par dagar i månaden. Jag tror ni förstår vilka dagar jag pratar om, nämligen de första två dagarna på lingonveckan. Jag borde söka upp en läkare och be om något receptbelagt knark så jag skulle fixa de här dagarna men eftersom jag är ninja på att skjuta upp saker så får jag trycka i mig 1g Panodil Zapp och 1g Ipren för att kunna fungera som en normal människa.

Imorse fanns det bara 500mg Ipren kvar när jag vaknade kl 06 med en värk som kan liknas med att någon kört in en gaffeltruck i livmodern på mig, ungefär ett hundra gånger... Jag svalde tabletten och lade mig och sov igen med ett naivt hopp att det skulle hjälpa för att jag skulle kunna ta mig ur sängen en timme senare och ta mig till jobbet och eventuellt finkamma receptionen på deras lager smärtstillande.

Men Nej. Förstås. Hela förmiddagen låg jag och kved i fosterställning och kunde inte förmå att röra mig. Det är först nu, när jag mörbultad kravlat mig upp ur sängen som jag har ork att göra något alls. There is no God, no God...

image290image291
GIMMIE GIMMIE...

Jag borde byta ut Ipren snarast då jag säkert med mina höga doseringar är infertil vid det här laget. I alla fall om man får tro Aftonbladet.

144765-120
BloggRegistret.se

Juvelen

Jag har egentligen inte så många planer för maj förutom att jag tänker infinna mig på debaser medis den 9e och mysa när Juvelen intar scenen. Den efterlängtade debutskivan släpptes igår och även om jag inte hört den än så är jag säker på att den innehåller en hel del guldkorn.
image289
Jag fick upp ögonen för denna vackra och självfallet väldigt begåvade karl när han spelade sin hit "Hanna" på P3 Guld-galan förra året. Ståendes på ett ben med gitarren på höften stal han mitt hjärta, och mina klackar. Hans framträdande på Arvikafestivalen var ju heller inte fy skam. Tyvärr hade han inte så mycket material då så spelningen blev rätt kort, men det gjorde inget. Jag var trollbunden.


Ska försöka hinna plocka upp skivan på väg hem.

Juvelen - Hanna [Live P3 Guld 2007]

144765-120
BloggRegistret.se

Inte måste man alltid lida pin för att vara fin!

Om man är som jag, som inte tar till nålen enbart för att jag är förbannat velig och aldrig kan bestämma mig för ett motiv och bara är rädd att jag ska ångra mig och vilja ha något annat en kvart senare finns ett utmärkt alternativ:

image285

Med Inkjet Tattoo Paper kan man skriva ut sina egna personliga gnuggisar. Vilken partyhöjare! ;)

[Bilden tagen från
SlipperyBrick.com]

144765-120
BloggRegistret.se

Jag hatar hela världen före morgonkaffet.

image284
"
Pon and Zi" av Jeff Thomas // Azuzephre

144765-120
BloggRegistret.se

Kollektiv deppression?

Det känns som att Stockholm befinner sig i en kollektiv svacka. Jag vet varför jag är låg och tycker det är rätt faschinerande hur det är så många som känner sig lite blå för tillfället. Är det vädret? Den lovande vårsolen som svek och minusgraderna som återvände? Förkylningen som går runt som en löpeld och knockar oss likt en gigantisk soffkudde i ett kuddkrig? Veckan före löning? Bestämde sig all kärlek för att dö samtidigt? Jag vet inte.

Det logiska kunde ju vara post-Englahypen som drabbat det svenska folket. Odjur som "42-åringen" går lösa - Var är världen på väg? och finns det egentligen något hopp för mänskligheten? Går livet ut på att undvika att bli frihetsberövad/våldtagen/mördad?

Jag tycker medierna har ett visst ansvar i såna här saker. Jag kan förstå att de måste informera folket om vad som händer, men när det blir spaltmeter av hemskheter och de kväver läsarna med hemskheter tycker jag det går för långt. Det blir som en mani och man läser tills man nästan spyr bara för att man måste göra något.

Det var samma sak(fast något värre) när det handlade om flodvågen för några år sedan. Nyheterna svämmade över av detaljer och man blev beroende av ständiga uppdateringar. Vad tjänar det till när man inget kan göra? Visst, man kan skänka en slant men sen då? Försvinner ångesten som de hemska bilderna medför automatiskt då? Depressionen är en folksjukdom och jag tycker medierna kunde värna lite mer om sina läsare.

Var tog hoppet och livsglädjen vägen?

Vem fan vill leva i denna värld?

Så jävla lättroad...Shuffle Mode / Press play / No Cheating!

1. hur mår du idag? - Jigsaw Falling Into Place
2. kommer du komma långt i livet? - God Only Knows
3. hur ser dina vänner dig? - Post Blue
4. kommer du gifta dig? - Please, Please, Please, Let Me Get What I Want
5. vad är ditt livs themesong? - Wait For You
6. vad e ditt livshistoria? - Flod Utan Banker
7. hur är skolan för dig? - Vegas
8. hur kan du komma framåt i livet? - Där Stigarna Tar Slut
9. hur kommer imorgon vara? - Cigarette Smoke
10. vad är det bästa med dina vänner? - Follow The Cops Back Home
11. vad finns i lager för nästa vecka? - Everybody But Me
12. vilken sång beskriver dig bäst? - Girlfriend in a Coma
13. hur är det med ditt liv? - Fake Tales Of San Fransisco
14. vilken låt ska spelas på din begravning? - You Don't Understand Me
15. hur ser världen på dig? - Shadowplay
16. kommer du att ha ett lyckligt liv? - No Ones Gonna Love You
17. vad tycker dina vänner om dig? - Everything Will Be Allright
18. har du en djup och mörk hemlighet? - Leave Before The Lights Come On
19. brukar folk i hemlighet fantisera om dig? - All These Things That I've Done
20. hur kan jag göra mig själv glad? - Elefanter
21. kommer jag nånsin ha barn? - Paris
22. vilken låt beskriver den du är attraherad av? - Comforting Sounds
23. vad skulle du vilja säga till nästa generation? - Wild World
25. hur kommer jag att bli igenkänd? - Killer On The Road
26. vad är min danssång? - You Are Loved(Don't Give Up)
27. vad är några tips till mig? - Here For The World
28. vad kommer jag göra senare idag? - Albino Apparel
29. vad kommer hända på mitt lov? - With Every Heartbeat
30. vad beskriver min musiksmak? - Vi två, 17 år
31. vad beskriver mina texter? - Her Voice Is Beyond Her Years
32. hur kommer folk minnas mig efter min död? - How Will I Know
33. vad kommer mina sista ord att vara? - Weed Party
34. vad beskriver mitt utseende? - Long Before Rock 'n' Roll
35. vad kommer hända i mitt liv? - Colours


SLUTSATS - Fan vilken deprimerande playlist jag har...

Denna lista har stulit lite fräckt
härifrån.

all the love you've been giving has all been meant for you

image283

Why do we never get an answer
When we're knocking at the door?
With a thousand million questions
About hate and death and war.

It's where we stop and look around us
There is nothing that we need.
In a world of persecution
That is burning in it's greed.

Why do we never get an answer
When we're knocking at the door?
Because the truth is hard to swallow
That's what the wall of love is for.

It's not the way that you say it
When you do those things to me.
It's more the way that you mean it
When you tell me what will be.

And when you stop and think about it
You won't believe it's true.
That all the love you've been giving
Has all been meant for you.


//Textutdrag från MOODY BLUES - "Question" (1970)



144765-120
BloggRegistret.se

Kramas lite med Darth Vader?

Kolla in dessa underbara mjukdjur i starwars-skepnad!

image282

$9.99 st hos
ThinkGeek.com

"Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm.
And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is."


HAHA, GOTTA LOVE THEM!
144765-120
BloggRegistret.se

Ett måste för alla kändisfixerade tonåringar?

Hittade denna lite roliga spegel på Prylfeber.
Att mäta sig med kändisar fick plötsligt en helt ny innebörd.
image278
Personligen är det inget jag skulle vilja ha, att se sig i spegel och hela tiden jämföras
med någon annan? Men jag kan tänka mig att det skulle vara en hit för alla tonårs tjejer
med fascination för kändisar och allt vad det innebär.
144765-120
BloggRegistret.se

I Wish You Would Love Me

image276
"
Pon and Zi" av Jeff Thomas // Azuzephre

144765-120
BloggRegistret.se

USB Graviditetstest.

Jag upphör aldrig att förundras över alla olika prylar som finns tillgängliga att stoppa in i din USB.
Detta måste dock ta priset: Jag hittade ett inlägg på
slipperybrick.com om ett graviditetstest(!).
Jo precis så. Man kissar på pinnen som vanligt och sen kopplar man in den i datorn.
Helt plötsligt får man inte bara att veta om man är på smällen eller inte utan även
en massa andra fakta som ditt urin har att berätta...Allvarligt?

image274
Jag tycker det är jättekul :D
144765-120
BloggRegistret.se

Namnet på ALLAS läppar: Engla.

Denna stackars flicka vars tragiska öde har vänt upp och ner på hela Sverige, inte minst tack vare mediahypen runt hennes bortförande. Ja, det är fruktansvärt när ett oskyldigt barn blir bestulet på livet. Men något som verkligen upprör mig är hur folk beter sig: Likt blodsugande iglar ska alla tala ut. Alexandra Pascalidou ska inte vara sämre och medger stolt i metro att hon grät när hon fick reda på att Engla blivit mördad.

Vad ger alla dessa människor rätten att tycka synd om sig själva när ett främmande barn dör. Hypen som uppstått runt Englas bortförande äcklar mig, igår sms och mailspammandes det aldrig förr då folk uppmanade varandra helt hysteriskt om hur viktigt det var att tända ljus för Engla och även Pernilla(som förövrigt varit död i åtta år).

Folk utnyttjar dessa hemska händelser till att dra till sig uppmärksamhet och slicka sina sår. Folk ringer in och beklagar sig i radio om denna lilla flicka som de aldrig hört talas om innan hon dök upp på löpet. Mediakåta gnällspikar. Jag tycker det är äckligt.

Mina tankar går ut till föräldrarna och innevånarna i Stjärnsund. Men till er andra med eran låtsassorg och krokodiltårar som beklagar er över detta bara för att vara korrekta. Hela veckans tistlar går ut till er.

144765-314

144765-120
BloggRegistret.se

"Aj aj aj aj!"

Så låter det varje gång jag rör mig idag. Jag har en brutal träningsvärk efter helgens pass. Det kanske indikerar att jag bör ta tag i min hälsa pronto? Jag måste ju säga att jag blivit lite motiverad att börja leva lite sundare nu i alla fall. Helgen spenderades nämligen på Hotel Tylösand SPA. Ett försök till nervarvning jag verkligen behövde då situationen hemma är allt annat än optimal.

Det är nämligen skilsmässa på gång och imorgon ska jag åka hem och göra upp bodelningen med min tidigare bästa vän Åsa. Något slog snett, ordentligt, och efter ett otäckt bråk har vi kommit överens om att det är bäst att hon flyttar. Det är tråkigt men bäst så. Känner mig förstås rätt låg, det hade inte gjort ont med denna som plåster på såren...

image271
Betseyville Printed Overbody Bag
SEK1057 hos ASOS

Torsdag

Jag hann precis reta upp mig på snön innan den smälte bort och vårsolen kom tillbaka. Komplett med fågelkvitter och ljumma vindar. Jag hade njutit till fullo av detta om det inte var för min ömma hals. Jag har varit borta från jobbet i två dagar men imorgon ska jag dit igen.

Imorgon kväll åker jag till
hotell tylösand med pappa, hans fru och min lillayster Michelle. Det ska bli fint med lite miljöombyte och lite relax. Är helt klart säker på att jag på måndag kommer vara som en ny människa :)

Ikväll ska jag laga middag. Ja, på riktigt. Laga mat. Sen jag flyttade hemifrån för några år sedan så har köket använts ytterst sällan, varken jag eller Åsa har haft några storkok sen vi flyttade in i somras och i lägenheten jag bodde i innan kan jag nog räkna gångerna jag lagade riktiga måltider på ena handens fingrar. Jag vet egentligen inte varför det blir så, varför jag blir så lat. Men det är mycket roligare att laga mat till hela familjen istället för bara sig själv...

Men ikväll ska det bli ändring, tack vare lite ny vårenergi, så ska här lagas minst tvårätters!
Ska bara komma på vad...

Vuxenpoäng?

Min vuxenpoäng är: 14.8
   
Min ålder borde vara 27 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.
Vad betyder det egentligen? Att jag är lillgammal?
Borde jag bete mig lite mer omoget? Jag fattar inte...

Hur vuxen är du egentligen?
144765-120
BloggRegistret.se

Förlamad.

Här sitter jag och gäspar lite i smyg med halva ansiktet förlamat. Kom precis från tandläkaren som jag varit lite nervig över de senaste veckorna men det gick ju rätt bra iaf. Jag har lagat tre hål och jag är lite rädd för fakturan som kommer sen. Men vafan, jag har ju jättefina tänder nu i allafall!
image270

Nästan lika fina som de retuscherade varianterna på den här bilden...

144765-120
BloggRegistret.se

"My name is Tracey Berkowitz. Fifteen. Just a normal girl who hates herself. "

Kom precis hem från Andreas. Känner mig lite stolt då jag för första gången gjorde pasta bolognese från scratch. Alltid trevligt med våra middagar. Simon deltog ett tag men sen var han tvungen att åka hem medan det blev film för oss andra. Jag somnade någon halvtimme efter maten och när jag vaknade fick jag veta att jag snarkat? Jag insisterar förstås på att de bara hittade på det...

Vi såg
The Tracey Fragments och jag gillade den. Har alltid haft en försmak för lite udda och inte så uppenbara filmer. Den inleddes passande nog av en massa fragment av handlingen och filmen gick sedan ut på att fylla i de saknade bitarna. Ellen Page är fantastisk. Give the girl an Oscar damnit.

Facebookade sen Simons bilder från Hollywoodfesten. Hittade en fin bild på mig och Andreas ;)
image269


144765-120
BloggRegistret.se

Vad i helvete....?!!

image268
Kanske den mest osmickrande bilden på Stockholm Street Style...
Jag kan inte ens begynna att beskriva hur full jag är här.

144765-120
BloggRegistret.se

hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

144765-120
BloggRegistret.se

I gave up coffie and cigarettes...

Eller inte kaffe, någon måtta får det faktiskt vara. Men jag tänkte sluta röka. Vardagsröka i alla fall.
Feströkandet tänker jag inte ens försöka droppa. har rökt alltför mycket i vinter och nu får det faktiskt vara nog.
Känns heller inte som att min hals någonsin kommer bli okej igen om jag fortsätter röka.
Och så får man cancer och dör också har jag hört... Inte för att det stoppat mig förr.


144765-120
BloggRegistret.se

standing on the shoreline

Några ägg på Expressen hade i samband med en artikel om avlidne Broder Daniel-gitarristen Anders Göthberg av misstag publicerat bilder på en annan fd Broder Daniel-medlem, nämligen Lars Malmros som var trummis i bandet och numera spelar i bandet Hästpojken. Pinsamt.

image267


Lars Malmros med manager har kontaktat advokat då de inte tänker nöja sig med en enkel ursäkt från Expressen.

Hur hade du reagerat om det stod på löpet att din vän tagit livet av sig och så var där en bild på dig?



144765-120
BloggRegistret.se

Jag går inte isär när jag går med dig

Och så var det måndag igen. Åkte till Per igår. Min fina vän, han slutar aldrig att fascinera mig. Per är en sån där som ställer sig och gör köttbullar från scratch en söndagkväll när man är lite hungrig. Min Per är fin på alla sätt. Tyvärr ses vi alltför sällan, vilket egentligen är rätt konstigt. Det kanske var logiskt när han bodde i Östersund men nu bor han på andra sidan stan.

Det bästa med så goda vänner är dock att man alltid vet var man har dem. Det spelar ingen roll om man ses varje dag eller var fjärde månad. Saker är alltid lika bra och det finns ingen som hyser agg för att man är dålig att höra av sig. Det är kärlek.

Per är som av en annan värld. När man blir trött och besviken på det manliga släktet så kan jag förundras över Per. Han är ju bäst av alla. Han är gammal och vis i en ung kropp, han ser ut som en vacker skogsalv. Han är genomsnäll och oförstörd av storstadens bittra ytlighet och skyggslappar. Per är min hjälte och bäste vän.

Igår började vi spela in "Just Friends" som jag skrev med Gustav för några veckor sen.
Ska förmodligen dit i veckan och lägga på lite mer sång. Jag tror det kommer bli bra. Lägger upp den i bloggen sen så ni får höra :)

image266

144765-120
BloggRegistret.se

Utan möbler och solsken...

Jag vinkat av ett trevligt par från värmdö med vårat köksbord. Jag är ute i familjehemmet i märsta och eftersom familjen nu ska flytta till uppsala om ett par månader har mamma börjat sälja av möbler på blocket. Nu finns det inte längre något matsalsbord, köksbord, skänk eller vitrinskåp på mellanvåningen... Känns som att det blir en del TV-middagar framöver.

Igår hade vi en mindre grillfest med tio personer. Vi var lite överambitiösa när det kom till maten så när hälften var uppätet så var alla redan övermätta. Jag borde tagit någon bild eller två men jag sprang mest runt och skulle fixa en massa saker hela tiden. Sen hade ju rödvinet en viss effekt också... Men det var väldigt trevligt. Tur att vi gjorde det igår. För idag har vi som sagt...inget bord.

Om några timmar ska jag plocka upp Per från jobbet så ska vi hem till honom och spela in lite musik. Känns som helgen överlag har varit rätt fin. Sådär lagom lugn och trevlig. Följade två helger nu kommer ju utspela sig i Halmstad och i Göteborg så det blir ju ett tag igen innan det blir häng med märstapojkarna.

Var tog solen vägen?
144765-120
BloggRegistret.se

SL-kaos, bränder, solsken och carlsberg.

Vädret har varit fantastiskt hela dagen. Jag somnade någon gång mot småtimmarna på Andreass soffa igår och idag tänkte vi att vi skulle åka in till stan. Det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig. När vi kom till Häggvik fick vi instruktioner om att vi var tvugna att kliva av tåget för att det brann i Sollentuna.

Pendeltågstrafiken skulle ersättas med bussar. Jag, Andreas och kanske hundra andra resenärer stod lydigt och väntade på ersättningsbussar i en halvtimme. När det fortfarande inte kom någon bestämde sig ALLA för att klämma sig på 520 mot Sollentuna station. Det var sura miner så det räckte och blev över.

Väl i Sollentuna insåg vi att vi skulle vara fast ett tag men hann iaf förbi systemet innan de stängde. Vi stod vid stationen och tittade på röken som vid det här laget täckte halva Sollentuna. Tyvärr kunde vi inte se vad som brann men det såg ut att ha tagit sig riktigt ordentligt.

Till slut kom vi på en ersättningsbuss. Ja, eller... Den gick åt fel håll. Det upptäckte vi förstås försent och vid det laget var vi så less på allt krångel att vi bestämde oss för att åka hem. Vi fick ett par fina platser längst fram på övervåningen på bussen och måste medge att det var riktigt fint. Vi öppnade var sin öl, skrattade lite åt vår misslyckade eftermiddag och delade hörlurar till Rotebro där vi fick ta tåget resten av vägen.

Det har varit en fin dag. Lite sådär så att allt har skitit sig men det har inte gjort något.
Trevligt sällskap och härligt väder löser det mesta. Ikväll blir det grill med familj och vänner. Ska bli fint :)




144765-120
BloggRegistret.se

To die by your side is such a heavenly way to die

Nu är jag hemma efter jobb och middag med kolleger, några öl och lite singstar. Har varit en trevlig kväll.  Står och överväger mellan hurvida jag ska gå och lägga mig eller gå över till Andreas och hänga ett tag.  Får se vilket humör han är på när han kommer hem från stan om en kvart...


En intressant cover på Smiths "There is a light that never goes out".
Ukulele är sjukt underskattat...


144765-120
BloggRegistret.se

Svälta behöver man ju inte iaf...

Fast nu är det lite bättre. Fick precis en hämtlatte som jag sitter och myser med. Sen blir det tårta kl 14. Tydligen är det någon avdelning som uppnått något mål igen. Jag vet inte, kan inte säga att jag bryr mig så mycket heller. Men tårta är alltid trevligt!

Igår bowlade jag och åt världens största middag med mina nya kolleger som jag ska börja jobba med i slutet av månaden. De är vekligen jättehärliga. Ser verkligen fram emot att börja där :)

Sen är det ju fredag också. Vilket känns fint. Ikväll ska det ätas lite smörgåstårta med nuvarande kolleger. Vi är tre personer som ska sluta och en som ska vara mammaledig så det är väl lite av en avskedsmiddag. Efter det ska jag till märsta och hänga lite med boysen om det inte blir försent.

Mycket mat nu...
144765-120
BloggRegistret.se

Skatteåterbäring?

Den här morgonen har verkligen börjat illa. Först hittar jag mitt deklarations kuvert i hallen och sliter glatt upp det i hopp om att få några extra slantar i sommar. Ehm. No luck.

Nej det visar sig som så att jag ska BETALA div tusenlappar.
För att någon inte skött sitt pappers arbete ordentligt.
Jävlapissskithelvete.

Sen är väl den där våren som vi var så glada över ett minne blott.
Himlen är än en gång grå och det är inte mer än fem grader ute.
Så det blev vinter jackan igen. Great.

Ett missat telefonsamtal inatt från mr Wrong var heller ingen stämningshöjare.
Vilken del av att jag inte vill ha något att göra med honom förstår han inte?
Irriterar mig något så gruvligt att jag sitter och stirrar på mobilen och faktiskt undrar vad han ville.
Jag ska inte ringa upp... Ska inte... Nån jävla måtta får det vara.
Han är faktiskt nästan gift och har två hundar. Låt mig vara =(
144765-120
BloggRegistret.se

Dofter och Dagdrömmar

Visst är det intressant hur hjärnan kan registrera dofter och koppla dem till känslor.
Som att hela världen stannar upp och man får en kraftig flashback bara av att lukta på ngt.
Det gick förbi någon förut med samma doft som Honom.
Plötsligt tappade allt annat färg och jag satt och dumlog en stund.

Har suttit i precis samma ställning som när doften
träffade mig i hopp om att den ska stanna lite längre....

Har suttit såhär i ungefär tio minuter...

...och nu har jag jätteont i ryggen.
144765-120
BloggRegistret.se

DIRTY SEXY MONEY

144765-254
image255


Jag har fått en ny favorit serie: DIRTY SEXY MONEY. Den har sverigepremiär på Kanal5 den 10 April kl 21:00. Jag orkar förstås inte vänta så länge utan har laddat hem större delen av första säsongen redan som jag tänkte sitta och gotta mig med på vardagskvällarna nästa vecka.


Serien handlar om juristen Nick George som växt upp i skuggan av sin fars huvudklienter:
Familjen Darling. Han avskydde hur fadern försummade sin egen familj för att vara den vansinnigt rika och stört snygga familjen Darling till lags. Nicks far plösligt går bort under mystiska omständigheter tar han emot, trots att det strider mot alla hans principer, erbjudandet om Darlings nya familjeadvokat. Ett uppdrag som är svårare än väntat. Familjen har nämligen en förmåga att skapa skandaler så det står härliga till. Under tiden om Nick försöker lösa sin fars mordgåta måste han finnas på plats 24/7 för att lösa familjens privata problem. Familjen består av:

Tripp och Letitia Darling är föräldrar till fem barn som ständigt hamnar i knipa:

Patrick, dan charmerande politikern som skulle kunna gå hur långt som helst. Om det bara inte var
för hans utomäktenskapliga relation med en transvestit, som han inte har hjärta att göra slut med.

Karen, som gjort en karriär av att gifta sig med fel män, är hopplöst förälskad
i Nick trots att hon är förlovad och snart skall gifta sig med ännu en playboy.

Brian, prästen som hatar Nick över allt annat men är i behov av hans hjälp då hans
oäkta barn plötsligt blivit hans ansvar. En son vars existens hans fru inte känner till.

De fantastiska tvillingarna Juliet och Jeremy som ständigt hamnar i trubbel. Juliet vill bli skådespelerska men är så vansinnigt dålig på att agera att hennes far köper upp teaterproduktionerna i smyg för att hon ska vara lycklig. Hon är en bortskämd liten brat som inte tål fattiga människor. Jeremy är partyprissen som gärna är ute hela nätterna och festar och spelar bort pappas pengar och sover hela dagarna.

Jag har förstås en megacrush på Jeremy :D

Som sagt, 10/4 kl 21.00 på femman. MISSA INTE!
144765-120
BloggRegistret.se

Jaså NU passar det?

Vissa saker upphör icke att förbrylla mig. Jag har sökt nytt jobb under en period och äntligen hittat ett som känns bra, det är trevliga människor, varierande arbetsuppgifter och kontoret har ett bra läge. Sen sitter förstås 10% löneökning inte helt fel heller. Men nu, när jag skrivit på kontraktet och ser fram emot att börja där i slutet av månaden så är det som att alla rekryterare jag varit i kontakt med tidigare plötsligt fått nys om att jag letar nytt...bara lite för sent.

Plötsligt som från ingenstans så fullkomligt haglar det in mail och telefonsamtal från käcka människor
som vill skicka mig på diverse attraktiva intervjuer. Jag vill inte veta. Det går bra nu, jag är nöjd.
Jag vill INTE veta vad som mer finns där ute...Iaf inte nu.

Det känns som att det är samma sak med killar. Så fort man stadgar sig då blir alla plötsligt
vansinnigt förtjusta och kära i en. Men om man är singel? Då kan man räkna med att vara det ett tag...

Jag antar att det har med ustrålningen att göra. När man är nyförälskad ser man oftast gladare ut, lite mer bekväm och skickar inte ut några som helst signaler om att man skulle vara intresserad av något. Singeldesperation däremot kanske inte är det mest attraktiva. Rentav lite kusligt. Singellivet är som en ond cirkel och det enda sättet att ta sig ur den verkar vara att hitta någon som är lika desperat som en själv?
144765-120
BloggRegistret.se

You can never have too many friends or too many pairs of shoes...

En av mina största intressen på jobbet när jag har tid över är att internetshoppa. Det är kul att surfa igenom de stora postorderjättarna och fynda, för ibland har de riktigt fina saker för rimliga priser där mitt bland allt tanttjaffs.
Här följer ett utplock från
Ellos/Josefssons som generöst nog även har 50% rabatt på dyraste varan t o m 15/4-08.




1. Björn Borg pumps fr. SEK549 (Så snygga att man nästan bara vill ställa dem på en hylla och tita på dem...)
2. Ballerina björn borg fr. SEK399 (Stilrena och snygga. Finns även i gult och vitt)
3. Pumps fr. SEK279 (Jag kan inte få nog av den här blå. Nästan som DinSko-skorna fast billigare)
4. Lackballerina fr. SEK199 (älskar den gröna färgen)
5. Pumps fr. SEK99 (Dessa är stört snygga och finns i flera färger. 99kr? GRATIS =)
6. Duffy Stövel fr. SEK399
7. Bullboxer skinnstövel fr. SEK749
8. Gummistövel fr. SEK279 (Något till festivalsommaren? Finns i fler härliga färger.)

144765-120
BloggRegistret.se

Soliga dagar vi promenera genom staden...

Underbart när folk snyggar till vardagen med lite gatukonst.
image249

144765-120
BloggRegistret.se

It's all about the cheese...

Jag har varit riktigt kass på att blogga idag. Men ETT inlägg får det väl bli iaf.
Har precis ätit mig dödsmätt på quesadillas med lillebror, mams och Simon.

Lillasyster Vanessa saknas. Hon gottar sig i fjällen denna vecka. En lyckans ost är hon allt. Men jag är allt bra nöjd med värmen vi fått. Idag visade utomhustermometern 18 grader. Och plötsligt var det som om livslusten kom tillbaka. Om den nu ngnsin försvann...

Familjen flyttar snart till Uppsala och håller på att sälja av diverse möbler på blocket. Känns ju spännande när det dyker upp främlingar och packar med sig matsalsbordet när man håller på att laga middag...?
144765-120
BloggRegistret.se

Luften bor i mina steg...

144765-248
Wohoow! nu slutar jag om en halvtimma :D
144765-120
BloggRegistret.se

WELCOME TO HOLLYWOOD

I helgen hade vi fest med HOLLYWOOD-tema. Hittade en del intressanta bilder på min kamera dagen efter. Väntar dock fortfarande på att Simon ska nyktra till och facebooka sina bilder från festen. Nåja. Här kommer ett smakprov av lördagens äventyr.

Det var mingel med bl a Kendra Wilkinson, Lawrence of Arabia, Tommy Lee, Duckie(Pretty in Pink), Harry Goldfarb(Requiem for a Dream), Lil Jon, Lindsay Lohan, Holly Madison och ngn slags LSD-trip...




De som jag tyvärr inte har bild på än är Barbie&Ken, Mia Wallace&Vincent Vega(Pulp Fiction), Fantomen på Operan, James Bond, Twiggy, Lara Croft och några fler som jag inte kommer ihåg sådär på rak arm...
144765-120
BloggRegistret.se

Ge mig på käften eller spring ändå mitt hjärta ditt förblir.

Efter ett helgs uppehåll pga plattformsbyte på blogg.se är jag tillbaka i bloggträsket. Lite abstinens har jag haft, dock inte så farligt som vissa andra.

Igår blev det vår. Jag har gått runt med vårjackan hela helgen men igår var det på rriktigt. Det var sju grader när jag åkte hemifrån till jobbet. Nästan så man glömt hur det känns att gå ut och känna solen mot ansiktet utan att behöva frysa på kuppen. Lovely. Sen blev det promenad med sambo genom vårkvällen. Vi gick igenom lördagsnattens äventyr och försökte pussla ihop luckorna. Det känns som att det kommer bli bra nu. På riktigt. Vi har hittat en ny fantastisk lägenhet med utsikt över vattnet. Lite för bra för att vara sant. Det kommer bli en underbar sommar.
144765-120
BloggRegistret.se