ÄNTLIGEN!

Nu är Håkan äntligen tillbaka med en ny singel: FÖR EN LÅNG LÅNG TID. Den premiärspelades imorse på radion men eftersom jag var så brilliant och försov mig missade jag förstås detta. Som tur är finns det en pärla ngnstans där ute som lagt upp den på YouTube för oss alla som inte hade koll på radion imorse.

Jag vet inte vad jag hade förväntat mig av låten men nu känns det iaf äntligen som det är vår :)



144765-120
BloggRegistret.se

Love will tear us apart

Jag har sen jag såg Control för några veckor sen haft våta drömmar om Sam Riley's tolkning av Ian Curtis. Eller har jag drömt om Ian Curtis själv? Jag vet faktiskt inte, det känns såhär lite suddigt att se tillbaka. Jag vet inte vad det säger om mig att jag har en crush på en person som begick självmord innan jag föddes. Eller att jag attraheras av den typen av killar alls....Har du inte sett filmen? SE DEN.


IAN CURTIS

144765-120
BloggRegistret.se

Betseykärlek

Jag har en ordentlig crush på Betsey Johnson.
Eller iaf hennes kreationer.

Jag vill haa.....KEBABPIZZA! (nej jag skojja bara...)



Heartland Betsey Clutch $125

Burnout Stripe Organza Strapless Dress $325

Cirque De Las Betsey Clutch $68

sen finns det typ hundra till fantastiska saker på BetseyJohnson.com
144765-120
BloggRegistret.se

Finally friday.

Snyggt Christie. Jag lyckades med konststycket att ställa in väckarklockan fel. MED EN TIMME! Det värsta var att jag satte den i relativt nyktert tillstånd också. Eller jag var iaf bakfull så det kan ju nog förklara saken...

Andreas har dåligt inflytande på mig. Jag behövde verkligen inte den där sista ölen igår. Allt var väldigt trevligt men jag hade nog inte mått så dåligt av att dricka varannan vatten. Jag kom hem vid tolv och vände upp och ner på hela lägenheten när jag packade väskan. Mamma ska till Dubai så jag ska flytta ut till Märsta i en vecka och se till att mina syskon äter ordentligt och kommer iväg till skolan. Sen ska vi sälja huset också så jag ska ta hand om visningen på söndag när hon är borta. Skönt att jag packat för en hel armé och ändå glömt hälften. som vanligt =(

Emil Jensen var lovely, som alltid. Lite trist dock att han körde samma material som i somras men han hade iaf ett par nya punchlines och så blev det lite mer musik än vanligt. som någon slags bonus så sprang vi in i Oskar, som jag inte sett sen i somras och verkligen inte kände igen utan lugg. Han har flyttat ner till Malmö så det tog ett tag av lite stalker-stirrande innan det gick upp för mig att det faktiskt var han. Andreas och jag stannade lite längre och kollade på The Fine Arts Showcase's spelning också efter många lovord från Oskar. Självklart hade han rätt. Det var riktigt schysst. Basisten var också en karaktär utöver det vanliga i hans overall och battlande med sångaren om sista ordet i form av engelska punchlines.

Ikväll blir det film är tanken. och sova tidigt. helst. jag är fan helt mör idag.
144765-120
BloggRegistret.se

ACE <3 STASH

Igår blev det ännu en minnesvärd(?) utgång. Sådär halvplanerat delade jag och Simon en cava och drog in till Kolingsborg. Vi han väl komma in och dansa och dricka en öl innan vi i vanlig ordning tappade bort varandra. Jag trillade in bakom scenen och fastnade där större delen av kvällen. Jag vet inte. ngt hände iaf och jag blev jättefull och sa nog en massa dumma saker. tror jag. känns som att jag råkade tappa bort mitt cool ngnstans på vägen och vet inte alls om jag kan stå för diverse kommentarer jag kan ha slängt ur mig. det fina är att jag minns faktiskt inte så mkt. har bara en känsla av att mitt game var jävligt off. men jag tror jag hade riktigt trevligt iaf =)

Hittade simon vid stängning igen och på något sätt tog vi oss till mcdonalds och sedan hem. vill minnas att vi hade picnic på golvet i mitt rum innan vi däckade. Behöver nog inte gå in på hur trasiga vi var imorse...

image47
what yo lickin at?

Ikväll blir det Emil Jensen på debaser slussen. Förutsatt att Andreas inte är lika bakis som jag :(
144765-120
BloggRegistret.se

Jävla as!

Jag är så jävla jävla trött på dig. Trött på att du alltid lämnar lite, att du aldrig kan sätta ner foten och vara säker på din sak. Så jävla trött på att du håller kvar mig och aldrig låter mig gå vidare. Jag tycker synd om henne. Hon som tror att hon kommer få hela lyckopaketet på posten. Hon som aldrig kommer förstå dig på djupet och som kommer nöja sig med så lite att du aldrig kommer behöva förklara vad som egentligen försegår. Du märker det kanske inte själv men för mig är det jävligt tydligt. Istället för att ta itu med dina egna problem så kastar du dig in i en relation och lovar din livstid till någon annan som du knappt känner. Allt för att slippa ta tag i skiten. Det är sorgligt, men sant. Du växer upp att bli som din far.

Du har ingen rätt att fråga mig hur mitt kärleksliv ser ut efter att ha krossat mitt hjärta så många gånger. Vi kommer ALDRIG att bli vänner. Men frågan är om du vill ha det så eller om du bara vill ha en livlina för när det kommer crasha med fästmön. Jag tänker inte vara din livlina. Det har gått för långt. Jag hatar att du fortfarande är under mitt skinn men du är iaf borta ur mitt hjärta.


 

image38
En bild från den sista fina dagen. Innan du kastade allt åt helvete.
144765-120
BloggRegistret.se

Tandläkarskräck eller bara snål?

Jag har bestämt mig nu. Jag måste till tandläkaren, jag har skjutit på det alldeles för länge. Jag går inte runt med någon konstant tandvärk eller så men det var ett tag sen jag var på min "årliga checkup". Ja, jag har faktiskt bara barit hos tandläkaren en gång sen jag var tvungen att börja betala för besöken. Jag vet inte om det var bättre förr men det var iaf gratis. Nu kostar det en hel utgång att gå dit i en kvart, få skavsår i gommen när bilderna ska tas och sedan få veta att allt är okej. Ve och fasa om det finns ett hål med på någon bild. då blir det ingen vår jacka.

Men jag måste gå nu, jag börjar bli lite nojig.

Igår var jag en sväng till Märsta. Kikade förbi hos Andreas en sväng påvägen hem till familjen. Där var det som vanligt en mindre folksamling och ngn slags tv-spelsturnering på gång. Jag åkte dit ganska hårt men lyckades spöa Andreas i Tekken ett par gånger innan jag förlorade kontrollen över tummarna (jävla kaffemissbruk). Det var fint. Känns alltid lika bra att vinna över någon som är lika dålig förlorare som en själv.

Det finns en karaktär i spelet som heter Christie. Självklart är hon mest lättklädd, har alldeles för långa ben och pratar som ett jävla våp. Men det är så himla kul när det står "CHRISTIE WINS" över hela tv-skärmen att jag inte kan låta bli att spela henne. Varför är det alltid alla sluts i tv-spel och filmer som heter Christie? Speciellt i alla gamla rysare så är det alltid slamporna som får namnet. Eller i American Psycho, både boken och filmen där en prostituerad heter så. Vfn lixx.


Christie Monteiro i Tekken 6

Sen umgicks jag med lillebror, såg på lite OTH och hjälpte honom med engelska läxan. Jag var tvungen att hjälpa honom formulera om större delen av texten. Av det han skrivit var nog min favorit:

"The book really seized me and I was touched by the feelings of love."

Jag tyckte det var lovely. Läxan var en bokrecension av Harry Potter 6.
144765-120
BloggRegistret.se

Generation Ex



Såhär nu lite sent har jag börjat uppskatta Tillbaka till Samtiden-skivan mer och mer.
Speciellt denna låt.


Och du vet jag har rätt, jag har rätt
Du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja, ja jag vet vad vi förlorat
Och jag vet att du vet, jag har rätt, jag har rätt
Du har fel
Hur kan det spela någon roll
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet jag får panik av dina tårar
Gör nånting, gör nånting nu
Förstör nånting, slå mig
Förstör nåt, jag överlever

144765-120
BloggRegistret.se

Friday I'm in love

Ikväll är det fest. Nja mer än så har vi igentligen inte planerat men jag har bestämt mig för att göra vad jag kan för att få med alla till Debaser. För ikväll spelar Lykke Li och jag har en lite crush på hennes låt Little Bit =)


144765-120
BloggRegistret.se

Cash for the baby

Shit. Alla ungar borde egentligen få ha en sån här fin sak.
Inte för att jag planerar på barn snart eller så men jag kände
något slags starkt begär av att slänga upp dessa fina små
bodies som jag hittade på
Rockshirt.se



Johnny Cash Baby body "Folsom Prison" - 299 kr

Johnny Cash Baby body "Crawl the Line" - 299 kr

Förövrigt skulle jag vilja beklaga mig över att ALLA jävla bandtröjor
jag kan tänka mig är magtröjor i tjejmodell. Äckligt.
144765-120
BloggRegistret.se

Muffins!

Johnny Cupcakes gör mig sådär mysnöjd. Jag vill bara baka cupcakes hela dagarna med mängder av färdglad glasyr när jag ser kläderna. Jag ska ta mig samman såsmåningom och beställa ett par tröjor, det är ju bara det där sega med frakt och sånt som gör att jag fegar ur hela tiden.Crap. Jag vill ha dessa:


Brown War Shirt Girls - $38.99

Crossbones Girls Hoodie White - $74.99
144765-120
BloggRegistret.se

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

I lördags skulle vi på landets treårsfest vid telefonplan. Vi var stört peppade men när vi dök upp vid på plats vid elvatiden så insåg vi att vi inte var de enda med samma idé. . Det var kaos. Folk slogs om taxibilar. Jag trodde allvarligt talat inte att det fanns så många ungdomar i stockholm med omnejd. Tydligen var där 4000 pers som kommit dit och blivit nekade tillträde till festen då de 1500 platserna där inne blivit fyllda. Att få plats på tunnelbanan tillbaka in till stan var en omöjlighet och ALLAS plan B verkade vara Ace. Till slut fick vi iaf tag i en taxi. Med naivt hopp försökte vi ta oss in på Ace men kön stod stilla och det såg inte särskilt ljust ut så till slut sänktes kraven till:
"Vilket jävla ställe som helst bara de har öl!"

Och så blev det. Min retropopneon-outfit stack inte ut så lite på Harry B James. men efter några öl blav allt bra. Vi var ett relativt stort gäng, närmare 20st som mest så vi roade oss själva ganska gott. Jag må ha spårat ur och varit elak mot ngn stackars brat som stod i peak-tröja och skröt om att han lyssnade på Slayer men jag behövde nog bara få ut min frustration över att jag INGENTING blivit som planerat. förlåt.

Sen hamnade vi på Max av ngn anledning men då insåg jag att jag druckit upp mina kontanter och eftersom jag så smidigt glömt kortet på hemköp i början av månaden så var jag rätt körd. Vi var nog där ett bra tag för tydligen hade jag en omfattande konversation med en främling om en fin slips han hade bland annat. Shit jag beundrar folk som orkar lyssna på mig i det tillståndet.

Barfotagång till nattbussen blev det istället med blodiga tår och sällskap av Robert i snyggblå byxor och en förvirrad Simon. Efterfesten hos mig utspelade sig sådan att Simon drog igång lite Regina Spektor och däckade innan första låten var över, jag och Robert drack ngt glas vin(DÅLIG IDÉ, med tanke på redan ordentliga mängder intagen alkohol.) Sen somnade vi allihopa och sov som små barn till kl 16 på söndagen med ett enda break för intag av värktabletter.

Sen blev jag sjuk, fick mensvärk, feber och nu tror jag att jag håller på att få ryggskott igen. Fan.
144765-120
BloggRegistret.se

Cash is King

image31
Johnny Cash Action Figure. Inga konstigheter

144765-120
BloggRegistret.se

I LOVE SHOES, BAGS AND BOYS

Jag blir löjligt glad av att surfa runt på Fredflare.com där finns allt jag kunnat drömma om. Jag skulle kunna shoppa mig ruinerad på denna site trots de väldigt överkomliga priserna. Kolla bara in dessa(!):




I heart shoes, bags & boys tee $24
Inga konstigheter.

Roller skates! $70
Jag har alltid velat ha sånna här! Varför finns det inga rullskridskodiscon här? =(

I'm saving up for some therapy bank. $9
Haha. denna är för söt. lägg märke till tändstickan och det oskyldiga leendet ;)

80's splatter sunglasses $9
Jag vill ha de rosa i helgen =( De skulle vara perfekta till mina neonrosa lackpumps...

Neon love doorknockers $10
Eller dessa...fan...

Petit four lip balm set $18
världens sötaste läppglans?
144765-120
BloggRegistret.se

Ta det Piano

Jag har en crush på denna ursweeta partyväskan från Dutchy Handbags:

image26
$174 hos
Couturecandy.com
144765-120
BloggRegistret.se

Alla hjärtans sup?

Jag föraktar Alla Hjärtans Dag. Den påhittade überhypade högtiden som vi står inför om en veckas tid. Alla mina relationer har en förmåga att lägga sig runtom just detta datum och mina bestående Alla Hjärtans Dag-minnen brukar utspela sig traskandes ensam genom snöslasket i min ensamhet betraktandes alla nyförälskade äckliga människor med ett bottenlöst hat. Denna gång har jag bestämt mig för att låtsas som att dagen inte finns. Jag tänker fullständigt ignorera alla larviga hjärtformade gåvor i butikerna och skyltarna som läser "ingen ros i år heller? - LOOSER!"...

Nej så står det inte, men det skulle lika gärna kunna göra det. Jag hatar Alla Hjärtans Dag.

Men nu är den räddad! Iaf festhelgen därinärheten. För jag har hittat en löjligt snygg liten sak som lyfter upp stämningen i krogkön och vinterkylan på vägen till festen. Med denna lilla fickplunta vill jag "fira". Halleluja.

image24

Denna skönhet kostar $43 hos
RedEnvelope.com

144765-120
BloggRegistret.se

Tokidoki

Jag är barnsligt förtjust i det italienska märket Tokidoki. Hela kollektionen är designerns egen japantolkning och Tokidoki, som betyder "ibland", har fått sitt namn eftersom alla väntar på de ögonblick som ibland dyker upp och förändrar ens liv. Tokidoki är hoppet och designerna är lovely. Några personliga favoriter är:




Wire & Logo T-shirt. $40 hos Tobi.com

Logo Stud Earring. $30 hos Tokidoki.it

Heart and Crossbones Keychain. $25 hos Tokidoki.it

144765-120
BloggRegistret.se

Mår som man förtjänar?

Jepp. så är det. igår var det konsert och innan den blev det tapas med kanske ett par för många öl. Det känns iaf så i hela kroppen idag. Jag och John hade stört kul och humornivån sjönk kraftigt i takt med alkoholintaget. Jag råkade förolämpa en trummis och sen hittade vi på en ny bandlek. Den vanliga, klassiska bil-leken går ju ut på att någon säger ett bandnamn och så ska man svara med ett bandnamn som börjar på sista bokstaven i föregående band. shit vad komplicerat det låter, jag borde aldrig få förklara saker....

Hursomhelst gick mig och Johns lek ut på att hitta bandtröjor, något vi sysselsatte oss med i väntan på att bandet skulle börja spela. Jag är inte riktigt säker på vem som vann eftersom vi hittade på nya regler om vartannat men jag tror att det var jag =) En kille såg förskräckt ut när jag pekade på hans tröja och hojtade "HA! Jag fick en till!". När vi sedan förklarade att vi letade bandtröjor så lugnade han ner sig och log lite generat. Stackars pojk.

Förbandet var dock i stort behov av en stylist och ett namnbyte men annars lät de helt okej. Christian påpekade att han trodde att de lät bättre på skiva och jag är säker på att han har rätt. Sparkadia var lite för små för scenen...

Men Jimmy Eat World ägde den, scenen krympte genast när de gick på och stämningen var på topp. Jag vet inte vad de hade haft för förväntningar av sin första stockholmsspelning men de såg lika förtjusta ut som publiken. Jag har haft abstinens efter en bra livespelning såhär i vintermörkret men JEW mättade min hunger. Lovely.

Jag vill lägga upp en bild men jag har tyvärr ingen för min sambo har slarvat bort min kamera =(
144765-120
BloggRegistret.se

Because I said so, that's why.

Jag har aldrig varit mycket för armband. Men mina smala handleder känns det mest obehagligt men jag är helt klart redo att ge smycket ett nytt försök. Designern som fått mig på andra tankar heter självfallet Jessica Kagan Cushman.

Hennes unika designarmband med kaxiga citat och stilren design har tagi marknaden med sån storm att t om modejätten CHANEL har gjort en kopia i sin egen kollektion. Då självklart med citat från Coco Chanel. Orginalen ska vara gjorda i mammutbetar men jag är mer förjust i de här kitchiga plastversionerna som jag hittade på Ravinstyle.com för $74:



De bästa citaten finns dock i de klassiska färgerna:

1. New shoes cure the blues.
2. Out of my mind; back in five minutes.
3. Truly fabulous people never get dressed before lunchtime.

4. We'll always have Paris...
5. Lord, what fools these mortals be.
6.You are SO off my buddy list.

7.You can agree with me or you can be wrong.

Bilderna är tagna från designerns hemsida

144765-120
BloggRegistret.se

Jag vill ha...

image15
Hittade även denna skönhet på
Forever21.com

144765-120
BloggRegistret.se

Äntligen hemma?

Det känns inte bra längre. Stämningen hemma har blivit väldigt tryckt de senaste veckorna och de som jag tidigare kunde kalla mina bästa vänner känner jag knappt igen. Sambon slänger ur sig elaka kommentarer utan att tänka på det men eftersom jag är relativt skör efter ett mörkt januari kan jag inte låta bli att ta åt mig. Allting blev så himla fel. Var tog min bästa vän vägen när jag behövde henne som mest? Jag kanske inte ringde. Men å andra sidan ringde jag inte någon. Jag orkade inte. Emotionellt retarderad känner jag mig efter allt. Jag vill helst ignorera att kärleken har dött i vårt hem. Det kanske är en fas, en period. Men jag har en känsla av att det aldrig kommer bli som förr.

Jag har städat mitt rum. rensat upp min misär. Så nu kanske jag står ut att bo där igen. Eftersom jag måste bo där nu. Jag har ju flyttat hem till Bromma igen, hem till kylan. Och om det fortsätter såhär lär jag spendera rätt mycket tid i mitt rum.

Ikväll blir det konsert. Jimmy Eat World. Är så sjukt taggad =)



144765-120
BloggRegistret.se