en vecka senare...

återkommer jag med bilderna från Pigeon Detectives spelning på Debaser Slussen. Det var fantastiskt. Helt jävla unerbart. Kan inte minnas när jag var på en sån bra konsert sist. på riktigt. Sån jävla energi! Sångaren klättrade på högtalarna, hoppade runt, stagedivade och publiken var som galna. Han tog tag i någon som stog längst frams kamera och tog några bilder på bandet innan han lämnade tillbaka den. Så här en vecka senare har jag väl nyktrat till och kommit ur dimman från denna underbara upplevelse. Pigeon Detectives får the Kooks, wombats och Arctic Monkeys att verka rent av tråkiga. Jag vill bara ha mer mer mer! Dum som jag var lämnade jag kameran hemma men lyckades få till några med mobilkameran. Jag vet, de är sådär men vafan de är iaf nåt...


 
 
 


144765-120
BloggRegistret.se.

Why don’t you say it like you mean it?

Ikväll blir det Flyktsoda.

Pigeon Detectives är äntligen tillbaka och jag är dödspepp! Såg en fantastisk spelning med dem i somras på Peace&Love. Jag och en kompis råkade gå förbi en scen där de spelade och fastnade som fastlimmade i gatan.

Vilket ös! Sångaren var tamigfan överallt! Han hoppade och klättrade och jonglerade med micken. Mitt i en låt bestämde han sig för att kasta upp mickstativet i luften och sedan fånga det. MEN han fick tag i det ungefär en centimeter för sent och det landade i huvudet på gitarristen som fick avbryta spelningen och stå med en ispåse mot huvudet i några minuter innan han gick ut igen och de körde de sista låtarna.

Förutom dramat var ju musiken också hur bra som helst.
Här är en av mina favoriter:



144765-120
BloggRegistret.se.

Du kanske tycker jag är dum i huvudet...

... men jag tycker det här är skitkul!

ARGA BARN STAL BIOBILJETTER

Jag menar. etthundratusenkronor. det är ganska mycket pengar.
vem låter en låda med ett sånt värde stå framme på allmän plats?

och detektivarbetet sen då...

förnamnen finns nedskrivna? uuuh...

Jo, jag tror det är bäst att vi arresterar samtliga av h
öganäs innevånare som heter pelle, kalle och putte...???

nej just det.

144765-120
BloggRegistret.se.