Packad och klar...

Jag har grava minnesluckor från midsommar, därav inget längre inlägg om den kvällen, kan däremot bjuda på ett par bilder på mig och min kära vän Sara som var på besök från värmland. Dessa är tagna ungefär då vi borde slutat dricka...

 

Fck it.

Nu drar jag till PEACE & LOVE!!

<3

Dalaromantik i köket - men till vilket pris?

Jag är helt uppe i hur jag ska inreda min nya lägenhet och tänkt eftersom dalarna gör mig lite varm i hjärtat tillägna köket åt lite hederlig svensk kultur. Kurbitsen har ju blivit vansinnigt trendig igen och jag hade tänkt införskaffa mig "Crocodile Kurbits Kiss" av Hanna Werning och sätta upp på en vit köksvägg.

Det som förbryllar mig lite bara är prisskillnaden på väggdekoren. Hos 
Bluebox kostar den SEK 1365 och hos VALLERY(i Spanien!) kostar den, inkl. frakt till Sverige, SEK850.

Ska jag satsa på Spanien och riskera allt vad det innebär med internationell posthantering? Eller ska jag pynta den extra femhundringen? Det är alldeles för tidigt på måndagmorgonen för att jag ska kunna ta ett beslut. Hjälp?

144765-120
BloggRegistret.se.

This is what dreams are made of...

Nu ska jag och Sara iväg och flyttstäda den nya lägenheten.
Jag vill flytta in nu!

144765-120
BloggRegistret.se.

Italienska spöken

drömde om dig
igen

du var här
dina
blonda lockar
bruna ögon
ditt
kavata leende
blev än en gång
mitt fall

förklara dig!
varför försvann du?
jag behövde dig!

men jag teg
som vanligt
insöp
upplösningen
av min stolthet
mitt förstånd

du var här
såg på mig
log
ljudlöst

sen var du borta
utan förklaring
och jag 
ensam
igen
144765-120
BloggRegistret.se.

So many things to do, so little time...

Sådärja, nu har jag tagit igen en hel veckas saknad sömn. Ungefär. Tog ett par glas på Grappa efter jobbet igår med några kolleger och när jag kom hem dog jag på sängen och sov till två då Simon och hans flicka kom på besök. Vid fyra ramlade min kära sambo Sara in och berättade om sin kväll och sen gick vi alla och la oss. Mamma ringde och väckte mig nu och även om jag känner mig mörbultad och sjukt nyvaken så är jag ändå rätt utvilad, vilket förstås är bra för jag har ungefär en miljon saker jag måste göra...

Min nya lägenhet har blivit uttrymd vilket betyder att jag kan flytta in på stört! Fast ändå inte.
Jag måste:
  • Städa nya lägenheten (den är inte flyttstädad)
  • Måla den nya lägenheten (vardagsrummet ska bli vitt och hallen ska bli svart...)
  • Flyttpacka här hemma. (ångest, jag har fan föör mkt saker...)
  • Sortera bort typ hälften jag äger och göra mig av med det.(Jag har så sjukt mycket prylar)
  • Flytta över i den nya lägenheten
  • Flyttstäda den gamla(wohoow! 90kvm täckt av byggdamm...)
  • Hämta ett nytt matbord jag köpt på blocket
  • Hämta en lovely stor antik spegel jag köpt till hallen någonstans på lidingö

Detta kanske inte låter så mkt. Men att få det gjort nu i helgen och flytta det sista på onsdag kväll nästa vecka blir jävligt tight. tråktråktråk. MEN! Det ska bli så jävla underbart att flytta!! Det ser ut som skit här hemma nu. Kanske lägger upp lite bilder på misären sen.

Nu ska jag sparka samtliga nattgäster+sambo ur deras sängar så ska vi äta brunch! =)


144765-120
BloggRegistret.se.

Förlåt?...!!!



Folk lägger alldeles för mycket vikt i ordet förlåt. Jag fick lära mig tidigt att det är fullkomligt meningslöst, "Förlåt" gör mig arg, det är något som man säger för att motparten inte ska vara upprörd. Inte nödvändigtvis för att man ångrar att man betett sig illa.
Jag talar förstås av erfarenhet. Igen.

Ponera att en pojke beter sig som en skit; Ljuger och säger att du är speciell, ligger med dig och sedan sakta men säkert drar sig undan, med ursäkt efter lam ursäkt. Ja ni vet vad jag menar, det var så killarna gjorde, när man var SEXTON! Jag har haft "turen" att återuppleva undomens ångestberikade dagar med just en sån här karl. Som vi på min tid kallade "player". Jag kräks, så jävla arg och äcklad är jag av detta. För det var klart att det inte räckte med att avsluta det på ett lamt sett. Nej sen får jag ett anonymt brev från någon jävla ungdomsmottagning - grattis du har kanske fått klamydia. Vaddå trodde han inte att jag skulle fatta att det var han.

När jag sedan ber honom fara och flyga säger han "Förlåt".

Vaddå förlåt? Raderar det könssjukdomen du bjussa på?
Blir det okej att jag kände mig som sexton och ortens hora för att jag legat med en kille som jag inte var ihop med? Du kan stoppa upp ditt jävla förlåt! Jag fick inte din jävla smitta förövrigt men det gör det fan inte okej iallafall!

Du kan ha så jävla kul och smutsa ner din kuk i tonårsflickor som står längst fram och dregglar när du spelar din gitarr och sjunger din svenska prettopop!

Ja okej. jag är lite arg...fck dig.
Jag förtjänar bättre!

144765-120
BloggRegistret.se.

every step I take is a work of art

Världens snyggaste skor får du på Ndeur.com
Varje par är ett konstverk i sig. På riktigt.
Du skickar in dina egna skor(de måste vara i läder) och väljer en design...

  
 

Love it.


 


144765-120
BloggRegistret.se.

dålig sex

vem är du
som tror
att jag tänker ligga här
låtsas
obekväm
skavsår
fumlig

vem fan tror du att du är
hur lång tid ska det ta

blundar
tänker du på någon annan?

svettiga
orythmiska
juck

färdig!
äntligen

säger;
vadsköntdetvarbaby

tänker;
vilketjävlaslöserimedliv

144765-120
BloggRegistret.se.

Blev helt rosafluffig i hjärtat när jag fick denna...

Jag har fått en present! Av fina fina Miss Lyckad. Jag hämtade upp den idag och hade ett trevligt samtal med hennes redaktör. Har börjat läsa den and I LOVE IT. En recension dyker upp vid senare tillfälle. Jag vill mest säga att jag blev helt varm i hjärtat av den fina hälsningen och guldbandet hon slagit in den med.

Tack tack tack. Du gjorde min dag =)

144765-120
BloggRegistret.se.

På väg till tunnelbanan

Du ler
men är det för att du måste?
Eller får jag dig att vilja visa dina krokiga tänder?
Ditt vackra oneofakind leende lyser upp hela rummet.
Jag ler tillbaka
som ett fån.
allt jag säger är fel.

Dina vackra drag
förhäxar
dina svarta lockar
trollbinder
stjäl
mina ord
allt jag säger låter fånigt.
Framtvingat

du tänker;
hurblirjagavmeddenhärsvettigatråkigadanskaflickanmedfräknar?
Det är okej.

Jag slänger ur mig ointressant information.
Du glömmer bort mitt namn.
Tre gånger.

Du är så vacker
jag hatar
hatar den jag blir
i ditt sällskap
töntigasvettigafräknigaflickan
med skräp i håret
istället för
snyggaroligavärldsvana
som jag är
egentligen

Vi är framme
pratar om öl
men vi ses nog
aldrig igen.
144765-120
BloggRegistret.se.

Karljävlar - FCK IT!

Min fina bloggkamrat Miss Lyckad har uttalat sitt missnöje om det manliga släktet och därav blivit både totalsågad och mordhotad.

Detta tycker jag är skitlöjligt.

Om ni män är så jävla måna om ert rykte varför insisterar ni på att bete er som svin? Det kanske bör tilläggas att jag inte har särskilt mycket till övers för det manliga släktet för tillfället efter att gång på gång blivit besviken. Kom inte och säg:
"Du kanske faller för FEL killar?" För det är bara skitsnack. Jag har under mina år i sökande av en duglig kärlekspartner fallit för alla jävla sorters karlar tänkbara:


Konstnärssjälen - Han förstår dig, helt igenom. Accepterar dina mörkaste sidor och du faller djupare än du trodde man kunde. Killen går gärna på antideppresiva och svackor är något han gärna delar med sig av. Du vill laga honom men inser inte att du har sönder dig själv samtidigt. Kan kryper under ditt skinn och det tar aldrig slut utan depression och ändlösa tårar. Märk att han egentligen aldrig finns där för dig och att han älskar smärtan och självömkan mer än dig.

Braten - Killen som till synes har allt. Pengar, charm och intellekt. Det visar sig förstås snabbt att allt detta är en fasad. Är man enbart inne för ytlighet är Braten ett kap. Om man nu står ut med att han lever i skuggan av rika föräldrar som betalar hans kreditkortsräkning som han aldrig kommer säga emot. Passar du inte in i faderns plan för sonen kan du packa väskorna på en gång. Här finns ingen man att hämta. Bakom charmen döljer sig ett berg av osäkerhet och åsikter har han inga egna, såvida de inte blivit godkända av hela umgängeskretsen och självklart föräldrarna.

Sydeuropen - Självsäker och sympatisk, ger från början intrycket av att vara mr Right. Men akta dig för kulturkrockar. Han njuter av att visa upp sin svenska flicka för nära och kära. Han är väldigt omtänksam men akta dig för att ställa krav. Lika snabbt som luftslottet byggts upp kan det raseras utan någon som helst förvarning. Förvänta dig heller inget moget break-up från karljävelns håll. Han smiter gärna utan spår eller ursäkter.

Slipskillen - Har inga problem att ta för sig, tro mig, INGA problem. Nej istället är det du som får lägga om ditt liv efter hans schema och akta dig så du inte finner att allt som har med er att göra är på hans villkor. Bli inte förvånad om han lämnar dig för att "göra karriär"
Den yngre - Han behandlar dig som en gudinna. Du förvånas nästan över hur avancerad och erfaren han är i sängkammaren men inser snart att det också är det enda ni har gemensamt. Det intelektuella utbytet får dig att känna dig som en barnvakt och plötsligt känner du dig som en snusktant.

Messvensken - Äntligen har du träffat rätt - Trodde du ja! Killen lyssnar på dig, får dig att skratta och har inget behov av att hävda sig. MEN bakom de vänliga ögonen döljer sig en osäkerhet som lätt kan rasera hela relationen. Meskillen saknar pondus och behöver egentligen tid att ordna upp sina framtidsplaner innan han kastar sig in i en relation, detta är förstås inget som han inser förrän du redan fallit huvudstupa och gett bort hela ditt hjärta. Separationen blir särskilt svår då han är så genomsnäll och fin att du inte kan klandra honom. Du inbillar dig att du iallafall inte förtjänat honom.

Musikern - Han är vansinnigt charmig och van vid att få allt serverat, tjejerna står på kö för att ligga med honom och han tar gärna emot och tackar. När du använder detta som argument för att inte släppa in honom på livet blir han putt och dementerar genast. Han förklarar hur speciell du är och ger dig skuldkänslor så att du sedan ligger med honom. Sen blir han plötsligt väldigt busy med skivinspelningar, gigs och studiotid. du undrar lite tafatt varför han skulle vilja playa dig när han kan få vem som helst istället. Svaret kommer med ett brev på posten: "Grattis du har klamydia". Han försvinner från jordens yta och du planerar att vrida nacken av honom när ni ses nästa gång.

Invandraren - I detta fall andra generationens invandrare. Han är charmerande och exotisk men likt braten så styrs alla hans val av hans familj. Bestämmer sig hans kusiner för att de vill ha med honom på en grillkväll fem minuter före ni ska på dejt så förvänta dig att den blir inställd. Du är ALLTID sista prioritet - och tro för guds skull inte att du har en chans om en happy ever after med honom om ni inte härstammar från samma by i bergen någonstans i mellanöstern, du är oskuld och hans familj är god vän med din...


Ni kanske tycker jag är hård, javisst finns det undantag, men jag talar bara av erfarenhet och jag är jävligt trött på "det finns faktiskt bra killar" och "du har bara träffat fel"-skitsnacket. De enda som är värda att ha är antingen upptagna eller inte redo för en relation. Ligga går ju men parmiddag? NO NO NO. Jag har aldrig haft några problem att förföra killar men sen då? Hur får man dem att stanna kvar?

Jag är less. Trött på all jävla skit, förvirring och hjärtesorg. Jag har försökt, VERKLIGEN försökt, och nu skiter jag i det. Jag trivs med att vara singel och om någon frågar mig varför jag är singel ungefär som "Vad är det för fel på dig som inte har någon?" så delar jag gärna ut en örfil eller två.

JAG ÄR ETT KAP! Jag är snygg, sympatisk, rolig, begåvad, omtänksam, förstående, kan laga mat och baka, en jävel på att kyssas, självförsörjande, berest, bra musiksmak och så en massa saker till. Sämre tjejer än jag är lyckligt förälskade. Världen är fan inte rättvis.



144765-120
BloggRegistret.se.

Growing up, growing old, moving out, moving on

Det känns tomt nu, underligt. Barndomshemmet är utrymt, inte det första, där jag sprang runt i gräset med tuggummiluktande gympaskor och egenklippt lugg. Nej det tredje, det med knytnävshålet i min dörr i kvarteret där jag förlorade alla vattenkrig. Det sitter många minnen i väggarna, både onda och goda, men mest har de gjort ont; det är omöjligt att utvecklas och bli en ny människa om allting runtomkring hela tiden påminner om det förgångna.

Jag minns när han tryckte ner mig på golvet och satte sitt stora knä i min beniga rygg, för att verkligen visa vem som bestämde så utsmyckade han min fastklämda kropp med en handfull fler blåmärken innan mamma hann komma till undsättning och slita bort honom. Jaghadeglömtattplockaurdiskmaskinen.

De skiljde sig och han flyttade ut när jag var sjutton. Efter tio år av terror kände jag mig äntligen trygg i mitt eget hem och vågade låta bli att låsa alla dörrar om mig. Det var en enormt befriande känsla. Jag flyttade hemifrån när jag var 21. Sen att jag har bott hemma någon eller några månader hit och dit mellan lägenheter räknar jag egentligen inte. Jag packade mina väskor och for till värmland tidig Januari och från och med det så blev mitt rum ett gästrum.

Trots allt så kommer jag sakna huset, jag kommer att sakna att kunna åka hem och ta ett andningspaus från vuxenlivet, umgås med mina småsyskon och dricka rödvin med mamma. Detta kan jag förstås göra i deras nya lägenhet i Uppsala också men det är inte samma sak. Det sitter något bitterljuvt i märstahuset och tanken på att ha lämnat det för sista gången känns minst sagt absurt. Men jag antar att det är så man blir vuxen, genom att släppa taget om barndomen.

144765-120
BloggRegistret.se.

GOSSIP GIRL!

Mera underbara fredflare saker!

What team are you routing for?



Gossip Girl tee Blair eller Serena $24


144765-120
BloggRegistret.se.

Om jag bodde i amerika så skulle jag...

...beställa dessa fina saker från FredFlare!
Tycker det är vansinnigt orättvist att de inte skickar till Europa :(


 

1. wacky bandages $8
2. pink peep toe pumps $28
3. TokiDoki graffiti tee $29.99
4. Captain Cupcake wallet $24
5. Holly Golightly sleep mask $14
6. girlie cute alarm clock $12


144765-120
BloggRegistret.se.

Du sa: Du vet vi väntar på ingenting, du vet ingenting väntar på oss.

Sommaren är här och jag vill aldrig att den ska ta slut. Igår hade den lovely Kristian Anttila releasefest på F12 för hans efterlängtade nya skiva. Han spelade lite nya låtar från skivan inför en fullsatt trappa och även ett gäng minderåriga överlyckliga som stod i parken på andra sidan gatan. Sommarnätterna har härmed invigts och löftena om den bästa sommaren känns som något att hålla fast vid. Hjärtat är helt och hoppet är återställt,
själen har tinat efter en till synes ändlös vinter,
tack kristian.

  

144765-120
BloggRegistret.se.

fyllot poserar igen...

image356

144765-120
BloggRegistret.se.