Katrin Zytomierska har fått foten.

Ärligt talat förstår jag inte hur tv4 tänkte när de anställde henne. Var det för att lära henne en läxa? Situationen var ju ohållbar från början. Katrin har inget som helst filter för vad som är passande att häva ur sig om andra människor, och det har hon gjort en karriär på. Underhållning? Absolut, men i samband med ett program där medelåldern på tittarna är fjorton och inte har någon aning om vad som är rätt och fel än? Hennes taktlösa ickekonstruktiva kritik gör sig bra på hennes blogg och kanske i någon slags talkshow efter läggdax.

Personligen tycker jag nog att Katrin Zytomierska får lite väl mycket luft som det är. Media är fullt med så jävla mycket skit nuförtiden. När ska det egentligen tas lite ansvar? Barnen som sitter klistrade framför dumburken har inget som helst filter och tror att det är helt okej att kalla någon för homosexuell eller antisemist utan några som helst grunder. Föräldrarna har ju inte tid att uppfostra ungarna längre, kan man inte ha lite jävla omdöme när man väljer vem som ska få sitta och yttra sig i tv-soffan?


144765-120
BloggRegistret.se.

Noterat
Postat av: Jocke

Hej, hoppas du haft en trevlig helg! (:

Postat av: Line

Hejsan! :)

Brukar du köpa kläder från H&M eller Gina Tricot? Isf kan jag rekommendera att bli medlem här --> http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=98477

Det fungerar på det sättet att man ska försöka samla så många poäng som möjligt för att få presentkort hemskickat till sig, antingen från Gina Tricot eller H&M.. Och allt är gratis ! =)Så det skadar ju inte om man försöker :) Jag är medlem där och tycker det är suveränt! :) Lycka till! =)=)

2008-10-28 @ 20:18:05
URL: http://fineliine.blogg.se/

What's on your mind honeybunny?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback